HOOHOO!

Alltså - är det bara jag som kommit hem från resan? Kom igen nu alla och skriv om era upplevelser. /Tina T

TÄNK ATT EN VECKA KAN GÅ SÅ FORT

Nu är vi hemma igen - efter en underbar vecka i Agia Marina på Kreta. Vilken härlig ö! Resesällskapet och vädret har varit helt perfekt. Solat och badat varje dag. Boendet i stora lägenheter på Thodorou Village var fantastiskt. Ett litet lägenhetshotell vid stranden som ägdes av 2 brödrar. De stod och vinkade av oss idag när vi gav oss iväg. Kan bara rekommendera. Dit vill jag återvända. Men nästa år döper vi nog om resan till "klimakterie-charter" - så slipper vi ju Marie. Att ha med sig en 27-åring innebär stora påfrestningar för oss som nästan är dubbelt så gamla. Att festa till 02.30 på nätterna tar på krafterna. Men kul har vi haft. Boels födelsedag blev lyckad. Började med champagne-frukost och presenter. Avslutades på musikbar i Kato Doratso där Boel bjöd på drickat. Vi sjöng och hurrade och blev bjudna på delikata födesedags-fat med glass, frukt och tomtebloss. Det gillar vi. Så vi körde samma koncept de flesta kvällarna. Vi sjöng och hurrade  - och vips var efterrätten fixad. Har sett oss om på ön och förutom i Kato Doratso har vi även varit i Chania, Platanias och Old Village.
Återkommer kanske med ny blogg när nästa resa är inplanerad. Tills dess säger jag bara Tack och Hej! /Tina T

VEM SKA TA MED PARAPLY?

Nu låter jag helt pessimistisk - men har ni kollat väderprognosen för Kreta 7 dagar framåt? Se länk nedan.
På onsdag ser det ut att bli hyfsat väder. Då får vi pressa till 100% så att vi blir riktigt rödbrända och måste ha skugga i 2-3 dagar. Sen ser det ut som vi behöver både regnkläder och gummistövlar. Blir nog mycket gin&tonic, kortspel, mat och shopping. Bada får vi göra någon annan gång. Överskattat! Men om vi nu ställer in oss på trist väder så kan det ju bara bli bättre. Och att vi ska resa på tisdag är ju ändå jättebra. Eller hur? Jag längtar! /Tina T

http://www.wunderground.com/global/stations/16754.html


OJ OJ OJ

Hoppas ni har kollat  uttagningen till melodifestivalen. " Vårat bidrag" dvs, grekland.! Han e ju SÅÅÅ snygg. Och vi ska ju till Kreta, det tillhör ju Grekland. Så då får ju vi träffa honom, eller? Vi får i alla fall rösta på honom. Nu är det Moldavien och jag vill säga att det e en djävla tur att vi inte ska dit för det blir svårare att rösta på dom.
4 dagar kvar!!!!
Tina

Grattis!!

Grattis MÄRIT, en av våra flitiga bloggbesökare. Du har namnsdag idag.
Nu e det inte långt kvar till avresa, skönt.
Hoppas ni alla är på spåret, själv har jag provapackat med framgång kan jag meddela. Jag har bokat dricka som ska stå på sätet vid utresan, ja det erbjuder vårt flygbolag, vi som reser från norr. Avundsjuka?
Ikväll ska jag räkna korten i kortleken för att vara säker på att antalet är 52, och sedan lägga ner LITE småpengar eftersom jag räknar med att vinna en del.
Några frågor på dettta?? Bra.
Då ses vi snart
Tina

10 DAGAR KVAR - FATTAR NI?

Idag har jag varit ute på lite inköps-runda inför resan. Solkrämer, medicin, linnen  mm. Och fixat pocketbok. Funderar på veckotidningar. Men va fan - jag vill ju ha sådana där tjocka veckomagasin som väger alldeles för mycket. Typ, Tara. Nä, det går inte. Jag har annat som kommer att väga i väskan. Och 20 kg är max inklusive handbagage - för Lag Syd iallafall. Transport till flygplatsen tidigt på morgonen är klar. Tack Mikael för att du ställer upp. Har ni kollat in vädret på www.dmi.dk? Ser bra ut - bara det håller tills vi kommer. /Tina T


En hel vecka.

Vilken tur brudar att vi är borta en HEL vecka, då hinner vi med ALLA stadier.

Vi Tjejer är fulla hela veckan:
MÅNDAG-ONSDAG
är vi praktfulla.
TORSDAG
är vi förväntansfulla.
FREDAG
är vi beautyfulla.
LÖRDAG
är vi skitfulla och
SÖNDAG
är vi förhoppningvis ångerfulla.
Sänd detta mail vidare till de härliga tjejer du känner!



Ha en underbar dag i dag alla fantastiska tjejer!
Tina


RSS 2.0