LÅNGT MELLAN UPPDATERINGARNA

Mycket har hänt sedan vi senast var på tjejcharter i våras. Både i våra liv och i Greklands ekonomi. Men har iallafall varit en sväng i Aten i september på 50-årskalas. Långweekend 5 dagar utanför Aten - söder om Pireus. 38 pers från Sverige och ungefär lika många greker som firade Lina med ett hejdundrande kalas som varade långt in på småtimmarna (var i säng ca kl 05). Ville ju inte ge upp före grekerna. Det var god grekisk mat, fri dricka och fri bar samt DJ från början till slut. Mycket dans, både magdans, grekisk dans och dans på borden. Det var skönt att bara ligga i en solstol på stranden dagen efter. Och vädret var grymt varmt och bra. Men ack så dyrt det blivit i Grekland. 100 SEK för att komma in på stranden och få tillgång till en solstol. 100 SEK för en pizza. Men vad gör man inte för att få greklands ekonomi "på fötter" igen.
Nästa tjejcharter är inplanerad 12-19 maj 2012. Thodorou Village i Agia Marina på Kreta. Samma som tidigare. Denna gång väljer jag nog att stå över. Har varit på Kreta 8 gånger och skulle gärna vilja uppleva något annat tillsammans med alla goa tjejer. Men vem vet - när det närmar sig kanske man inte kan motstå. Lag Syd är starkt decimerat pga lägenhetsköp, husförsäljning, graviditeter och annat. Jag skulle jättegärna vilja till Kroatien. Kanske får bli i sommar med lite båtluffning. För tidigt att åka dit i maj iallafall.
Närmast väntar en Stockholmstur för att träffa alla vännerna i lag nord och därefter åker jag och mannen till Thailand i 3 veckor. Längtar verkligen. Hoppas att vädret blir bra.
Må väl alla mina vänner!
Tina T


RSS 2.0