Jag vill ha värme!

Hej alla res-kompisar. Länge sedan jag var ute och skrev här - men jag ska bättra mig. Känner mig i underläge i förhållande till er i norr-laget. Vi har inte varit lika aktiva här i Skåne-land. Har hänt en hel del i mitt liv med bl a nytt jobb och nytt boende. Men fortfarande samma man. Nu börjar jag/vi "landa".
Men vi har iallafall bokat resa och längtar redan. Jag, Birgitta, Boel, Marie och 2 nya reskompisar har bokat 17 - 24 maj. Nya vänner är Lena och Veronica från Lund. Irre är för tillfället i Austraflien i 3 veckor och hälsar på sin dotter Linda. Hon vet ännu inte om hon kan följa med - men hoppas naturligtvis att det ska bli av. Annica avvaktar besked på semester från sin arbetsgivare. Och Marie R har jag inte haft kontakt med. Birgitta och jag har bokat den stora lägenheten och har 1 sängplats över om det "krisar". Men vi trivs jättebra tillsammans och känner inte att vi måste vara 3 i lägenheten - trots att den är stor. Bara så att alla vet om någon blir "udda".

VIKTIGT ÄR ATT DET ÄR NY INLOGGNIGN TILL BLOGGEN. Maila mig så meddelar jag hur ni alla kommer in och kan skriva och berätta. Det är jättekul att läsa.

Ha nu alla en riktigt bra jul. Önska er fina baddräkter, dyra solkrämer, fräscha badlakan, sommarkläder och snygga sandaler. Så kan vi ha Cat Walk på stranden. Men Carin - vi fortsätter leta efter de fina solhattarna.

Det är knappt 6 månader till avresa och jag längtar sååååå!!! Men som vi alla vet - tiden går fort - och ju äldre man blir ju fortare går tiden. Så för min egen del kommer det att kännas som ett decennium innan vi kommer iväg . Ha tålamod! Kram Tina T

Så klart!

Gu va kul att du ändrade dig vad vore denna resa utan Kung Carin??
Glöm nu ej att ringa till din stolspolare o tala om resdagen.

Kram Annette

ps. plocka ner spelet redan nu så du ej glömmer det.


Kungen är tillbaka!

Kunde inte hålla mig när jag läste inläggen på Tjejcharter att medelåldern hade SÄNKTS!! Vi måste ju vara några "Morsor på strand" som kan hålla ordning på de yngre töserna... och denna gång kommer jag definitivt inte att glömma SVERIGESPELET!
Och för er i Lag Nord som vill träna på spelet lite innan, så sitter jag denna gång på samma rad som er, plats 7A i planet.
Kramar
Kung Carin


ÄNTLIGEN!!!!

Nu har vi i Lag Nord bokat vår resa!!!! Ere konstigt att man längtar nu, när vinter´n kommer med stormsteg.
Vi är som vanligt 7 st glada flickor!? Det som skiljer sig från förra året är att vi har "bytt ut" Kung Carin mot Tösen Therese. Hennes presentation syns redan i bloggen. Snacka om att hon vill mää. Vi är stolta över att sänka medelåldern i Lag Nord med hjälp av henne.  Vi har även 2, minst, gubbsjuka "wannabes" som "buggar" oss. Vi återkommer till dom senare. Mottot just nu är...-Låt dom hållas!!!
Nu e det bara JAMAS som gäller.
Tina

Kreta Maj 2011

Hej!! Jag heter Therese och har fått äran att få följa med er tjejer.Ska bli super!!
Har fått order att presentera mig så här är följande:
Är en glad,positiv 37-åring från Nynäshamn.Är gift å har 2 barn.
Älskar vin,goda drinkar(som jag hoppas att det blir en del av på Kreta),god mat,
godis speciellt choklad.Slutligen så är jag svägerska med Lena Friberg.
Hoppas att detta duger till att börja med.
Kramar Therese


RSS 2.0