LAG NORD, om ni nu läser bloggen.....

Jag vill meddela att jag har köpt 7 st vinglas av hög kvalite till oss. Se till att ha utrymme i handbagaget för ditt eget. I kväll har jag både testat vin o cigg, efter en lååååång förkylning. Det gick ganska bra vill jag meddela. Å tur e det. Man vill ju vara i god form inför resan. Asså nu ere bara en, två, tre dagar kvar o sen SMÄÄÄÄÄLLER DET. Jag säger bara JAMAS

Snart!!!

Duschskrapa-Check
Baddräkt/Bikini-check oprövad sedan beach 2009.
Lite ombyte visst var det 30 kg i resväskan som var ok.

Böcker/Bok tar jag med somnar bara av att lyssna och hur f-n får man in allt i lilla ipoden??? Är ett tekniskt ogeni.Men jag somnar nog ändå i den härliga solen och värmen.

Vinglas o "kaffemugg"-check
Alvedon o Halsbrännatabletter-check

Jag längtar och vi ses snart bara 4 dagar kvar.

Ses i värmen,Annette

Tack Tina.T.

Vilket tusen-tips.... Ja duschskrapan. Nu ska du få ett tips av mig. Du ska ju oxå bo med 2 andra såå här kommer det. Jag snodde tipset från dig och sa till Helena att hon fick fixa en skrapa. Nu ska det ju vara rättvist så den som ska skrapa hos oss blir PIA. Hon vet inte det ännu men kommer snart bli informerad. Nu ere bara 4 DAGAR kvar, jag hoppas jag kan vänta. Tina

Många bra tips....

Tack till bloggens flitigaste ,,,,Tina T.
Du påminnde mig om duschskrapan den kommer vara GULD värd i år. Din uppfattning om böcker ställer jag mig helt bakom. Jag laddar ner några i min Ipod. Den tar inte mycke plats alls.
När det gäller ditt "nya" ord. Så måste jag avslöja att det e något hemmapåhitt. Att det låter bäst på skånska .....ja möljigen men en full Stockholmare ska nog oxå kunna få till det. Jag ska nu plocka fram lite av min packning och njuuuuuta av att vi snart e på rulle...fullrulle.
Ha det bäst respals. Tina

1 VECKA KVAR

Och just nu verkar det inte finnas några askmoln i sikte. Men däremot en massa andra gråa och trista moln. Helmulet, kallt och ösregn här i Skåne iallafall. Inget kul i mitten av maj. Som Lundabo kan det dock kännas skönt att det inte är karnevals-helg förrän nästa helg. Hoppas verkligen på fint väder då - för studenternas skull. Synd att man inte planerat in en tur till Haparanda denna helgen. 26 grader varmt där. Helt galet.

Har iallafall börjat fundera lite på vad man behöver packa med på resan. Som vanligt blir det ju Wettex, diskmedel, diskhandduk och annat "viktigt". Nytt för i år är att ta med en dusch-skrapa. Verkar inte finnas i Grekland. Och inte dusch-draperier heller. Funderar på min guld-baddräkt men har inte säkert bestämt mig ännu. Bli inte besvikna om den inte "får plats" i bagaget. Att ta med kortlekar, Yatzy och annan förströelse verkar helt otänkbart. Vi har helt enkelt "inte tid" för sådana aktiviteter. Om vi ska hinna med någon bok får det bli en tunn med stor text och mycket bilder. Vi kan kanske ha en liten bokcirkel. Den som lyckas hinna med att läsa en hel bok får resencera den för oss andra. Så behöver vi ju inte ödsla tid på att läsa samma bok. Hänt Extra borde funka. Man kan ju läsa ett par sidor/dag. Tror att en hel veckotidning kan innehålla typ 25 sidor. Blir lagom på en vecka. Suduko och korsord kan möjligtvis bli aktuellt till frukost - kanske då som hjärnan är mest alert.

Tänkte försöka introducera ett nytt ord åt oss alla: KRESMESER. Får bäst klang om man säger det på skånska - men förstår om ni i norr har problem.
Detta är ett samlingsord för onyttigheter typ godis, kakor, läsk, snacks mm. Dock ingår inte berusningsdrycker i ordet. Det har jag just nu bestämt.

Håll ut tjejer - snart är vi där. Och jag längtar efter er alla - även er som jag aldrig träffat. /Tina T

MAN BLIR SOM ETT ÅSKMOLN AV DETTA ASKMOLN

Nuuu räääcker det!!!!!! /Tina T

FÅRTINDEJS

Javisst - nu e det bara 2 veckor kvar. Och precis lagom ska alltså nu Grekland höja spritskatten med 10%. Tänk på detta när ni packar med er pengar tjejer! Vädret den kommande veckan på Kreta är sol och 24-27 grader. Vilket väder det än kommer att bli när vi är där så blir det förmodligen betydligt varmare än här hemma i kylan. Varför dröjer våren så länge? Och varför går tiden så sakta när man bara lääääängtaaaar!! Men nu är det nära. Ses snart. /Tina T

Najntindejs...

Nu ere nära. UNDERBART. Vill bara kommentera lag Syd´s inlägg. Med anledning av Greklands ekonomiska läge så funderar jag över att INTE "leka gratis efterrätts leken" Inte heller byta den mot förrätt, även om jag gillar ide´n.
Jag ligger även i hårdträning för att möta ALLA argument varför vi inte kan eller snarare vill betala fullt pris för solstolarna. Vi får se om det håller. Eftersom lag Nords senaste möte blev inställt pga sjukdom sist, så har vi planerat ett nytt. Den 11/5 kl 19. Då kommer vi även att fira MÄRIT´s namnsdag. Sköt er nu alla så ses vi på sydligare breddgrader den 22/5. Tina

RSS 2.0