ASIEN

Jo, jag vet att det inte är dit vi åker på tjejcharter.
Men ikväll har 3/4 av familjen iallafall varit på kvällsföreläsning på Månteatern om Thailand och Asien.
Riktigt trevligt. Det är ju bara 50 dagar tills Moa åker och sedan kommer jag och mannen efter i mars.
Ska bli riktigt nice.
För att följa Moas resa kan ni läsa på: www.TasteOfAsia.blogg.se

Och ca ½ år kvar tills det bär iväg för alla oss tjejer. Jag längtar!!

/Tina T

Bloggfantasten??

Hej alla medresenärer, den gammla här. har precis haft en "kar" i huset som gjort det möjligt för mej och er att läsa mina inlägg på Tjejcharter bloggen, vi har delad vårdnad om min dator, en mycket kärleksfullt och omhändertagande relation. Meningen med besöket, ja idessa influensatider var att installera ett virusprogram TUSEN TACK för det. Senast vi två träffades, trot om ni vill eller ej men det var på GEKÅS i ULLARED!!!??? Jag handlade 164 varor Han 4 och hans kvinnliga arbetskamrat 90varor. Detta var i Torsdags 12 nov. lämnade Lund 06.45 åter 20.15 ja, ja, samma dag alltså. En av de 164 varorna är NIVEA,sun caring SUN LOTION 20 så nu är jag klar för avresa hur står det till med er!! KRAM till er alla,  ps. HEJA OLA i KÖRSLAGET, ikväll gäller det, ds.

                                                                                                               BOEL

Hej här é jag!

Annica i lag syd alltså. Jag är också granne med Tina men i söder alltså. Vi har följts åt i några år eftersom våra tjejer gick på dagis och i skola tillsammans. Vi bodde grannar i S.Sandby, till samma trapp gick sedan flytten till Lund och nu efter ännu en flytt så befinner vi oss på samma gata. Det låter ganska knäppt jag vet men vi trivs. Min man, Thomas och J-A rör sig på fotbollsplanen tillsammans. Matilda min stora tjej, (kompis med Ida), är sambo och Linnea (kompis med Moa) bor hemma och tar hand om sina föräldrar.
Vi har en stuga  i Yngsjö som ligger vid Åhus där jag gärna tillbringar de lediga stunder jag har. Men nu tyckte gubben och töserna att det blivit varning för att jag höll på att bli en skogsmulle där uppe så det är med hejarop som jag nu följer med och ska lära mej hur det går till på en riktig tjejcharter.
Detta ska bli kul !

VI HAR FÅTT TILLÖKNING I LAG SYD

Är nu extra glad över nyheten att vi fått ännu en medresenär i Lag Syd. Annica. Räknar med att hon kommer med en egen presentation inom kort. I väntan på det kan jag bara konstatera att hon kommer förgylla vår tillvaro ytterligare. Räkna med henne! Tror dessutom att hon är näst yngst av oss alla.
/Tina Tollstam


fredag!

Mannen klev just innanför dörren sjungades "nu är det slut på veckan........". Tyckte att jag skulle ta ut hunden själv börjar han med maten. Så ut i spöregn! Inte gör det att jag längtar mindre till att vi åker direkt!! Ska bli kul att lära känna er sydare. Trevlig helg Maria

SPÅNAR BARA LITE.....

Lite teman inför resan:

Bonde söker fru: Det får bli en oliv-bonde. Tror dom är rika
Let´s dance: Räknas min skugg-teater som dans?
Körslaget: Hur f-n fixar vi en mans-kör (som Lund bidrar med)?
Förkväll: Vem ska vara kock och vem ställer upp som "program-ledare". Tina - du är iallafall solstols-ledare
Halv åtta hemma hos mig: Det blir väl bara fördrink då. Resten blir "hemma hos greken"
Idol: Jag är inte så bra på att sjunga.
Ensam mamma söker: Nu har vi väl inte någon sådan med på resan? Jo, det är väl Boel då.
Dagens man: Dom har vi där hemma.
Sportnytt: Får väl bli reportage från konst-sim-tävling i poolen - typ.
Vad blir det för mat: Skit samma - man blir mätt av dryck också.
Robinson: Blir intressanta ö-råd. Och jag vill inte äta palmblad.
Dobidoo: Jag tar med mig Tinas tävling. Det lag som förlorar bjuder.
Antikrundan: Vi sätter den äldsta på en stol och alla vi andra dansar runt. Blir det Boel, eller?
Så ska det låta: Ingen vill veta hur vi låter.
När o Fjärran: Vårt tema har aldrig varit i TV. Det är dax nu!
Wallander: Vår resa är ingen "kriminalare". Snarare komedi.
Plastikkirurgen: Vi är inte så fåfänga. Kör på naturlig skönhet.
Playa del Sol: Känns som det var dessa resor vi gjorde när barnen var små. Nu improviserar vi mera.
Äntligen hemma: Blir ju skönt att inte vara hemma. Men händiga män får mycket sex - det har jag läst.
Plus: Vi har inget att klaga på. Allt e perfekt och det enda som hamnar i soptunnan är tomflaskor och andra sopor.
Keno: Några nummer spelar ingen roll
Färjan: Nu ska vi väl inte sitta i båten.
Vänner: Det ska vi väl alla vara - alltid.

Detta var dagens tankeställare. Spåna gärna vidare. /Tina Tollstam




presentation meddlem lag Nord

Maria här-lag Nords barnmorska. Å så är jag granne med Tina, hon raggade upp min man vid glassbilen när vi båda var nyinflyttade i kvarteret. Sedan dess har vi hängt, mest hos dem faktiskt, lite nyårsaftnar och andra trevliga tillställningar.
Har samma man sedan 25 år,tre fantastiska barn mellan 4-18 år och en trött Labrador, förresten är mannen också trött.
Alltså vaddå träningsläger? uppdatera mig! vad ska vi bli bäst i?
Firar ett årsjubileum med mitt gymkort nu i nov men kan inte påstå att det är jag som nöter ut gymmets parkett med min tränings iver direkt. Så säg till vad vi ligger i träning i! Att bli baywatchbrud till i maj känns just nu väldigt avlägset, antar att der inte finns så mkt vass på Kreta men kanske ett stort jävla parasoll skulle  kunna skymma de största delarna....Vi hörs ska gå å ta lite glass o kolla criminal minds, den svarta mannen i den serien, oj,oj,oj! So long Maria

DETTA ÄR LAG SYD OCH LAG NORD

Klara för Lag Syd (skåningarna):
Tina Tollstam - Snart mellan 2 jobb
Birgitta Ramsbjer - Jobbar på skola
Marie Rosvall - Förskollärare
Marie Lindström - Butiksarbetare i Danmark
Boel Lindström - Kardiolog-undersköterska
Annica Nilsson - Elevassistent


Klara för Lag Nord (08-orna):
Tina Lindqvist - Rödakorsare
Helena Svanberg - Gruppassistent
Anette Axelsson - Receptionist
Carin Wikström - Skolsköterska
Pia Fredin - Hemsamarit
Maria Wänelöv - Barnmorska
Lena Friberg - Sjunger i band



Men vi kan bli fler!

/Tina Tollstam

Fel fel fel igen.

Ja, jag glömde skriva att det va jag som skrev, så nu gör jag det.
Tina

Fel fel fel.

Fast att jag läste mitt inlägg flera gånger så blev det fel. Ja, jag e inte lagom gam mat utan lagom gammal, bara så ni vet. Nog om detta. Det känns underbart att bloggen e aktiv igen. Det känns oxå bra att ni i Lag Syd redan är oroliga över att vi i Lag Nord ligger i hård träning... Jag kan så här mellan er och mig meddela, att det gör vi inte alls!!! Vi bara luras.
Däremot behöver vi som sagt göra upp ett schema över vad eller vilka vi ska fira olika dagar på vår vistelse. Det e ju enkelt, första kvällen - då har vi ju kommit dit! O då firar vi det. Sedan firar vi ju kvällen när Boel o Marie kommer, och dom firar säkert att vi åkt hem, eftersom vi gör det lite innan dom. Så, nu har vi inte många dagar kvar att täcka in, vi måste ju vara säkra på att få gratis ozzo varje kväll!! Om fantasin tryter så får vi ju shoppa
något, då löser sig det hela i alla fall. Om ni tjatar så kan jag ta hand om betalningen för solstolarna i år oxå....
Jag e skitglad över att vara en av OSS.
K-K till er alla.

TÄNK ATT DET SKA BLI AV IGEN!!!!!

Det här blir för mig 4:e gången jag ska åka på tjejcharter. Tidigare varit i Turkiet 2 gånger och förra året var det ju Kreta (som aldrig kan bli fel). Medresenärerna har varierat under åren men det verkar trots allt finnas en bra ”kärn-trupp” i sammansättningen nu. Det är ju Marie som är ung – och så alla vi andra. Men eftersom vi klarade av hennes sena och blöta nätter förra året så ska vi väl försöka hänga med även kommande resa. Hon har lite att lära oss - och vi har mycket att lära henne. Boels födelsedag kommer vi att missa – men det finns väl hela tiden annat att fira på en sådan här resa. Känns inte som detta kommer att bli något bekymmer. 

För er som ännu inte bokat resan gäller följande:

22-29 maj med Norwegian från Stockholm eller Cimber eller Transavia från Köpenhamn. Boende på Thodorou Village i Agia Marina (eller något annat hotell) via www.dinsemester.se eller www.sunhotels.net 

Boel och Marie åker visserligen inte förrän 24-31 maj men det är ju bara bra att vi andra får ”lite försprång”. Vi kommer ju vara som pepparkakor när de kommer ner. Och vi har förmodligen redan handlat slut i affärerna. Men mat och dricka finns det ju alltid så det räcker åt oss alla - hela veckan.  

Skönt i alla fall att ha något att se framemot nu när vi går in i den mörkaste och tråkigaste årstiden av alla. Känns som det är snö på gång. Uschh!!!!!

/Tina T

 


längtar!!

Hej,

Annette här, lag nord. Längtar som 17 i dag till värmen. Jag är 40++ gift med Jan(a) och vi har 3 barn , Mattias mellan killen är tillsammans med Lisa, Tina och Einars dotter.My heter äldsta och Manne heter minstingen.
Bor och jobbar i Nynäshamn. tycker om mat vin och lite motion så mina kurvor har jag tuggat mig till själv.Skall tydligen ligga i hårdträning ?? Ha det bra./ Annette

Så var vi fler på i lag syd!

Nu är det klappat och klart. Tina T har sett till att allt har blivit riktigt bokat och klart, hon är en pärla. Det är jag Biggan som än en gång skall få lämna den skånska myllan och Sune. Denna gång har jag fått med mig en kompis som heter Marie. Hon får själv presentera sig senare. Ryktet har nått mig att lag nord redan ligger i hårdträning inför resan så vi i lag syd får väl också börja träna. Men nordarna behöver kanske lite försprång. Ser fram emot en härlig och helt tokig vecka på Kreta. /Biggan

Lag Nord´s Tina

Denna gången ska jag vara först!! Ja med att presentera mig.
Jag är fortfarande lagom gammat o född 1956.Gift med min underbara make,mina 2 barn är fortfarande kanon,  trots en skit dålig säsong är jag Djurgårdare, hundtokig, vinälskare och överviktig.
Däremot har jag fått många nya ansvarsområden på mitt arbete på Röda Korset.
Mitt data kunnande har utvecklats ENORMT vill jag lova, dock uteblir nog bilderna även detta år. 
I år har jag rustat "mitt" Lag Nord med 6 fantastiska deltagare, så huka er i Lag Syd!!
Ni kommer förstå vad jag menar efter hand.
Hoppas vi hörs snart och tills dess,  K-K  till er ALLA
Tina

Sorry!

Vad tänker jag med, det är klart att jag är en nordare! Vilka är det mer som har hoppat på i lag syd?/Helena               
LAG NORD

ÄNTLIGEN.

Tredje gången gilt. Ja det e tur att det bara är 29 veckor kvar. Denna gången är vi 7 st från Lag Nord, även om Helena tror hon tillhör Lag Syd, så är vi 7 st. Skärp dig!!!
Lag Syd är i daxläget 5 st. Vi är gamla och nya deltagare vilket är jätte kul.
Vi får presentera oss vad det gäller. Tills dess "håll i er" det blåser som tusan idag.
Tina

Längtar sååå!

Hej alla medresenärer. Det ska bli så kul att åka med. Kunde ej åka med senaste resan men nu bara måste jag. Hoppas vi kan träffas något innan vi åker. Vi höres/Helena. Lag syd.

Ny tjejcharter 2010

Känns som det börjar bli dax för uppdatering av vår blogg. 5 månader har gått sedan vår senaste resa.
Nu bokar vi ny resa till maj 2010. Samma ö - Kreta. Samma ort - Agia Marina. Samma hotell - Thodorou Village.
Nästan samma gäng. 7 personer från lag nord är redan bokade och klara + 2 personer från lag syd. Ni hänger väl med?
/Tina T

RSS 2.0