2 VECKOR TILL THAILAND

Nu är det väl snart dags att börja inventera förrådet med solkrämer, mediciner, myggmedel, solhattar, badkläder, shorts, linnen, stödstrumpor och sandaler. För det är väl inte mycket mer än så man behöver packa med sig till Thailand? Skulle möjligtvis vara en tandborste då. Dessutom finns väl det mesta att köpa på plats. Men eftersom jag hört att de inte säljer något av storlek ”elephant size” så är det väl säkrast att packa med lite av sitt eget här hemifrån. För att slippa gå naken. Och även min stora mun gör väl att jag behöver big size på tandborsten.

I lördags fick jag reserapport från goda vänner som precis varit i Krabi och Kuh Samui i 3 veckor. Allt verkade ha funkat perfekt – utom lite magproblem. Men apoteken i Thailand verkar ha botemedel mot det mesta - utom aids.Känner mig dock lite orolig för ”mördar-maneterna”. Och myggorna. Och sjöborrarna. 

Annars får vi ju rapporter från Thailand med jämna mellanrum från dottern. Allt verkar ju hur bra som helst. Ååååh vad jag längtar efter henne. Ska bli kul att träffas där nere.  

Och när vi kommer hem från denna resa är det ungefär 2 månader kvar till Kreta. Kan väl inte bli mycket bättre.

/Tina T

 


VÄRME!

Om två dagar ligger man i en solstol och bara njuter. Är det någon som är avundsjuk? Det skall i alla fall bli så underbart att lämna snön, för sol och värme i Egypten en vecka. Man kan väl säga att man är ganska trött på snö och kyla.
När jag sedan kommer hem så är det ju bara ca 15 veckor kvar till vår lilla tripp till värmen. Jag kommer att höra av mig till er i syd så vi får träffas och planera träningsprogram inför resan. Det gäller ju att vara väl förberedd så vi orkar hela veckan på Kreta. 
Vi hörs!
Varma kramar/Biggan


EN LÅÅÅNG RESA ÄR AVSLUTAD

Efter dryga 22 år som anställd på Astra Zeneca i Lund är det nu dags för mig att gå vidare. Min sista arbetsdag är 5 februari. Det har varit en härlig resa med många utmaningar och mycket inspiration. Verkligen seriöst.
Hoppas att mitt liv fortsätter på samma goda väg – både med jobb, fritid, hälsa, familj och vänner.

Närmast väntar 1 veckas total ledighet ”mellan två jobb” och därefter börjar jag min nya anställning på KPMG i Malmö.

Tjejcharter-resan är det ingen som kan rubba på. Snart bara 3 månader dit. I like!

Och tänk att jag nu ska få 110 nya medarbetare att berätta detta för. Våra resor alltså.

Man behöver verkligen inte överdriva eller skarva för att alla ska fatta att detta verkligen är en av många höjdpunkter i livet. Stackars dom som går miste om detta.

Kram Tina T

 


RSS 2.0